Saturday, February 11, 2012

Kingijutud jätkuvad/ vieläkin lahjajuttuja

   Minu siinne blogi sa jaanuari lõpus 1-aastaseks. Tulemas on kohe-kohe ka sõbrapäev, täis üllatusi ja meeldivaid soove.
   Siinkohal tahaksingi tänada kõiki oma blogi külastajaid, neid, kes on jätnud meeldiva jälje endast, andud oma heade sõnade ja soovidega mulle indu jätkata ja leida inspiratsiooni. Tänutäheks tahaksin teile kinkida valgest mohäärlõngast kootud kätised ( randmesoojendajad ).
   Kui soovid just valgeid ja pehmeid kätiseid, siis jäta loosis osalemiseks kommentaaridesse oma jälg. Loosist osavõtnute nimekiri läheb lukku 14.02, kl 23.00. Võitja teen teatavaks loosimisele järgneval päeval ja kätised toimetan sihtkohta postiga.
  Õnne loosirattas!

   Minun blogilla täyttyi tammikuun loppussa 1 v. Tulossa on vielä ystävänpäivä, se on täynnä yllätyksiä ja hyviä toiveita.
Nyt haluaisin kiittää kaikkia blogin lukijoita ja niitä, jotka ovat jättäneet jäkiä itsestäni, antaneet minulle voimaa jatkaa ja löytä inspiraatioita.
Haluaisin tehdä nyt lahjan sinullekin: valkoiset mohair lankasta neulotut rannekkeet odottavat sinua, kun jätät kommentin. Lista sulkeutuu 14.02, klo 23.00. Ilmoitan voittajan nimen seuraavalla päivällä ja toimitan lahjan postin kautta.
Onnea!

NB! Lisan juurde, et kätised lähevad loosi siinse nimekirja ja Facebookis osalemise soovist jätnute vahel.

Lisäksi se, että rannekkeet arvotaan kaikkien blogiin ja Facebookiin kommentin jättäneiden kesken.Viimistlen kätised on vastavalt võitja soovile: kas lillega või ilma, kas väikse lindiga või ilma ja väike valik ka lintide osas ( tumelilla, vaarikapunane, pildil olev helelilla ).

Viimistelen rannekkeet voittajan toiveiden mukaisesti: virkatun kukan kanssa tai ilma, silkkinauhan kanssa tai ilma ja myös silkkinauhan väriä saa valita ( tummanliila, vadelmanpunainen tai kuvassa näkyvä vaalea liila ).

7 comments:

 1. Palju õnne! Edukat blogimist ka edaspisteks aastateks ;) Et inspiratsion sind ei kaotaks ja sinul oleks aega oma hobidele. :)

  ReplyDelete
 2. Onnea onnea. Blogin pitäminen on kivaa. Löysin tämän blogin muutama päivä sitten ja on todella mukava katsella tekemiäsi töitä.

  ReplyDelete
 3. Palju õnne blogile ja Sulle! Palju häid ideid ja nobedaid näppe!!!

  ReplyDelete
 4. Jaana: kiitos kommentista! Joo, mä yritän kirjoittaa sekä viroksi että suomeksi, vaikka ei grammattisesti ole kaikki oikeasti onnistunut :)

  ReplyDelete
 5. Onnea 1-vuodesta !
  Tottakai minä haluan mukaan arvontaan. Kaikki sinun tekemäsi jutut on niin kauniita :)

  ReplyDelete
 6. Palju õnne blogile ja Sulle!
  Mulle meeldib Sinu ilusaid tegemisi piilumas käia!

  ReplyDelete