Wednesday, May 9, 2012

Hea tegu kõige pisematele/ Hyvä teko kaikista pienemmille vol.2

Tänane postitus tuleb südamest kõige pisematele meie seas. Neid pisikesi asju kududes-heegeldades maldas alati väga eriline tunne. Võibolla seepärast, et mu oma tütar on ka pisut enneaegne, võibolla seetõttu, et olen oma erialaselt nende pisikestega kokku puutunud. No ma ei tea, mis see oli, aga hea tunne on hinges, et võtsin sellest projektist osa. Oleks soovinud veelgi enam asju valmis saada, kuid kahjuks elu kiire tempo, iseseisvate õpingute jm kõrvalt ei suutnud rohkemat. Siiski loodan, et tehtud esemed on nii mõnelegi pisikesele soojaks ihukatteks. Aitäh siinkohal tublidele projekti eestvedajatele.
Kokku sai tehtud: 2 tekki, 2 kookonit/magamiskotti, 2 kampsunit, 4 mütsi, 1 paar sokke, 3 paari papusid.

Tämänpäiväinen postitus tulee sydämestä kaikista pienemmille meidän keskellämme. Neulottaessa ja virkatessa niitä pieniä esineitä, oli mullakin erityinen tunne. Ehkä siksi että mun tytär syntyi keskosena, ehkä siksi että ammatillisesti olen ollut kosketuksissa keskosten kanssa. En mä tiedä, mikä se oli, mutta se tunne, että osallistuin tässä projektissa tuo hyvät tunteet. Olisin vain halunut tehdä enemmän, mutta elämä on ollut kiirre, itsenäisen opiskelun ohessa en pystynyt. Silti toivon, että ne mitä on tehty, lämmittelevät niin montakin pientää vauvaa. Vielä isot kiitokset projektin johtajaille.
Tein yhteensä: 2 peittoa, 2 makuupussia, 2 villatakkia, 4 pipoa, 1 p sukkia, 3 tossut.
Lõng/ lanka: erinevad meriino ja villased lõngad, erilaiset merino ja villalankat
Vardad, heegelnõel/ puikot, koukku: 2-3 mm
Idee/ malli: omalooming/ kaikki oma

Aitäh läbi astumast ja kohtumiseni/ kiitos käynnistä!

5 comments:

 1. Kui palju ilusaid riideid pisikestele! Väga tubli! Ja andmise- ning kinkimiserõõm on minu arust üks suur rõõm.

  ReplyDelete
 2. Voi Jaanika... miten suloisia nuo kaikki. Aloin ihan ääneen sössöttämään... :D
  Kyllä nuo pikkuiset aina niin herkistää !

  Mukavaa Helatorstain aikaa !
  Minulla on enää 11 päivää töitä, ennen monen viikon kesälomaa :DD
  Terveiset täältä mökiltä !

  ReplyDelete
 3. Kuna ise osalen ka sama ürituse raames Tartu Lastehaiglale siis tekkis küsimus et kas kookonid on heegeldatud või kootud? Kuna tahaks ise ka mõne teha siis oleks mustri soov :) Mustri võiks saata 2sweet4ya@gmail.com

  ReplyDelete