Friday, August 31, 2012

Villane komplekt tüdrukule s. 98 / villasetti tytölle k.98

   Viimasest postitusest on väga palju aega möödas. Nii palju on juhtunud ja elu on pisut teine, kuid palju palju kiirem ja teguderohkem.

Mingi aeg palus mu õde, et teeksin ta tütrele talveks villase komplekti, kuhu kuuluvad: püksid, kapmsun, sokid ja kaelus. Nüüdseks on püksid ja sokid valmis ja kaelusega olen algust teinud. Kahju, aga lihtsalt ei jaksa õhtul enam vardaid kätte võtta ja kududa. Õnneks on veel talveni pisut aega ja kindlasti saan õigeks ajaks valmis. Lõngaks 100% merinovillane sirelililla, tumelilla ja valge.


Viimeisestä postitusesta on paljon aikaa kulunut. Niin paljon on tapahtunut ja elämä on erilainen, mutta kiireempi ja tehtäviä enemmän.

Monta aikaa sitten kyseli mun sisko, että neulosinko hänen tytölle villasetin, mihin kuuluivat: housut, villapaita, sukat ja kauluri. Nyt on housut ja sukat valmiit ja aloitin kaulurin neulomista. Harmi vain se, että en jaksa illalla enää neuloa. Onneksi on talvi vielä kaukana ja varmasti saan koko setin valmiiksi. Langaksi 100% merinovillalanka syreenilila, tummanlila ja valkoinen.


Lõng/ lanka: Viking Baby Ull / 100 % merino
Vardad/ puikot: 3mm ja sokid/ sukat 2,5mm
Mudel/ malli: oma

9 comments:

 1. Väga ilus, väga armas ja mulle väga meeldib :)

  ReplyDelete
 2. Väga kenad ja jään huviga järgnevaid ootama!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aitäh! Järgnevad ei jää tulemata :)

   Delete
 3. Jälleen olet tehnyt ihania neuleita.
  Kiitos näin vielä jälkeen päinkin tekemistäsi sukista! Kovasti jo käytössä, kun kesä on ollut viileä. Ihanat tepsutella :) ja värit ovat juuri sellaiset kuin halusinkin. OLET TAITAVA!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon, sun sanat koskettivat sydämen. Olen iloinen, että tykkäät sukista :)

   Delete
 4. Voi että, nämä kauniit neuleet on minulta jäänyt katsomatta !!

  Kiitos kommentistasi :)

  ReplyDelete